Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/dazelfsoc/domains/sociaalondernemerscircle.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5049

Beautiful Release

Omdat we opgroeien in een samenleving waar het onderdrukken van emoties nog steeds de norm is, hebben we zelf vaak de neiging om hetzelfde te doen. Als we onze emoties niet volledig kunnen voelen of uiten, dan houden we ze echter in het lichaam vast en creëren we ongemerkt allerlei patronen, die deze emoties voor onszelf onzichtbaar en onbereikbaar maken.

MeerContact

Consumeren’ neemt het van ‘voelen’ over

De grootste prijs die we betalen voor het ontkennen of wegvluchten van deze emoties is een gevoel van innerlijke leegte. Ons ego tracht deze leemte angstvallig op te vullen met een overmaat aan werk, activiteiten, afspraken met vrienden, festivals/feestjes, televisieseries, computergames of andere afleidingen. ‘Consumeren’ neemt het dan van ‘voelen’ over, maar kan nooit het gevoel van leegte compenseren dat we diep van binnen ervaren.

Onszelf bevrijden van een enorme last

Dit verandert vaak wanneer we een confronterende situatie meemaken, die ons dwingt om onze emoties onder ogen te zien; denk aan het verlies van een dierbare, een scheiding, ontslag, faillissement, burn-out, een chronische of ernstige ziekte, een ongeval of blijvend letsel bijvoorbeeld. In een dergelijke situatie of fase van ons leven komen we op een tweesprong terecht: we kunnen volharden in het ontkennen van onze emoties (met alle consequenties van dien) of ervoor kiezen om ons eraan over te geven, waarmee we onszelf bevrijden van een enorme last.

 

Kies weer voor jezelf

Met je deelname aan Beautiful Release creëer je voor jezelf de mogelijkheid om op een veilige manier te ontdekken en te voelen wat er in jouw aanwezig is, om zo je emoties weer de vrije loop te kunnen laten.

Je emoties de vrije loop kunnen laten

Met je deelname aan Beautiful Release creëer je voor jezelf de mogelijkheid om op een veilige manier te ontdekken en te voelen wat er in jouw aanwezig is, om zo je emoties weer de vrije loop te kunnen laten. Dat is een spannend maar zeer bevrijdend proces: het brengt je innerlijke rust, ruimte en levendigheid. De energie die daarbij vrij komt, kun je voor nieuwe en zinvolle doeleinden gebruiken. De crisis of levensfase waarin je je bevindt, kun je met nieuwe ogen bekijken.

Vraag informatie aan

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit 18 autonome en deskundige coaches,  psychologen en organisatie-deskundigen delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. 

We staan je graag te woord!

De inhoud

Dit programma helpt je om weer in contact te staan met de behoeften en verlangens die zich van moment tot moment in jou aanwezig zijn of zich aandienen. Door naar deze behoeften te luisteren, ben je in staat om beter voor jezelf te zorgen en diepgaande vervulling in je leven te ervaren.

Beautiful Release in Portugal zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een groeisprong wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid

  Locatie

  Dit programma zal plaatsvinden op een prachtig landgoed in Portugal

  Data

  Aankomende Heart Connection:
  18 april t/m 23 april 2020 (reizen op 18 en 24 april)

  Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

  Begeleiders

  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

  Reacties

  “Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

  Janet Renolds

  “Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

  Sara Blankenship

  Kosten

  Reach Us

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

  13005 Greenville Avenue,
  California, TX 70240

  +22 140 006 754

  contact@divifinance.com

  Leave A Message