Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/dazelfsoc/domains/sociaalondernemerscircle.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5049

Heart connection

Het programma Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

 

MeerContact

Liefde willen we graag geven en ontvangen.

Liefde – niets is zo vervullend en verrijkend. Om liefdevol te kunnen zijn, moeten we contact maken met ons hart. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt, al was het alleen maar omdat er zoveel misverstanden over liefde bestaan, die ons regelmatig op een dwaalspoor brengen. Hoewel liefde in elke ziel een elementaire drijfveer is, blijft het voor velen een ongrijpbare kracht, die in stilte ons hele leven beïnvloedt.

Innerlijke bevrijding is een welkome doorbraak

 

Door ons hart te openen transcenderen we het ego. We overstijgen onze zelfgeschapen barrières. Om meer ruimte, vrijheid en gelukzaligheid te kunnen ervaren.

Dit proces van innerlijke bevrijding gaat eveneens gepaard met een welkome doorbraak in zelfacceptatie en zelfwaardering, een noodzakelijke stap om onszelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring en waardering van anderen.

 

Verhoog je diepgang en intimiteit

Het programma Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te kunnen voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

 

Je emoties de vrije loop kunnen laten

Om je missie te kunnen leven en om effectief met weerstanden te kunnen omgaan is meer nodig dan alleen een hoge mate van zelfbewustzijn, intelligentie, kennis en ervaring. Met zogenaamde ‘hoofdkwaliteiten’ als analytisch, creatief, conceptueel en beschouwend denkvermogen alleen, kom je er helaas niet.

Wat je als ‘hoge boom’ vooral zult moeten blijven ontwikkelen zijn ‘sterke wortels’. Concreet betekent dit dat je vooral wordt uitgenodigd om kwaliteiten als innerlijke kracht, standvastigheid, veerkracht, stabiliteit, draagkracht, zelfzorg en -discipline, weerbaarheid en volhardendheid verder te ontwikkelen. Dit zijn energetisch beschouwd geen kwaliteiten van ons zogenaamde ‘hoofdcentrum’ maar van wat wij het ‘buikcentrum’ noemen.

Vraag informatie aan

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit 18 autonome en deskundige coaches,  psychologen en organisatie-deskundigen delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. 

We staan je graag te woord!

De inhoud

Werken aan de ontwikkeling van deze zogenaamde buikkwaliteiten is wat we de helft van de tijd in dit programma doen en waar kan dat nu beter dan in Afrika! De omgeving zal als een enorme inspiratie dienen om je hierin te ondersteunen. De andere helft gebruiken we om met volledige aandacht te zijn bij wat er op dit moment in jouw leven, organisatie en werk speelt. Dat maakt dat je je opnieuw verbindt met je behoeften en verlangens, helderheid creëert over je visie voor de nabije toekomst en het vertrouwen ervaart om die vanuit persoonlijk leiderschap stap voor stap te kunnen realiseren.

Beautiful Release in Portugal zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Leiders van organisaties, leidinggevenden, facilitators en coaches

Locatie

Op ongeveer 1,5 uur rijden van Nairobi, midden tussen de koffieplantages zullen we verblijven in een Farmhouse uit de jaren 30, dat ons doet herinneren  aan “Out of Africa”. Deze magische plek die zich in Thika bevindt, is exclusief voor ons beschikbaar gedurende de betreffende week.

Data

Aankomende Editie:
18 april t/m 23 april 2020 (reizen op 18 en 24 april)

25 januari t/m 30 januari 2020 (reizen op 31 januari)

Geen aanbod gevonden

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Heidi Hessing.

Reacties

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Janet Renolds

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Sara Blankenship

Kosten

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message