Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/dazelfsoc/domains/sociaalondernemerscircle.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5049

Roots

Deze retreat ondersteunt je om even terug naar je basis te gaan, vanuit je “roots” je missie te leven en vanuit rust en kracht je visie stap voor stap vorm te kunnen geven. Dat doen we op een afgelegen en magische plek in Kenia.

MeerContact

Even terug naar je basis

Als leider van je organisatie of team vang je veel wind. Je missie leven en visie nastreven roept nogal eens wat weerstand op, zowel van binnen (denk aan je eigen beperkende overtuigingen, angsten, emoties en reactief gedrag) als ook van buiten (weerstand en verzet van anderen). Het liefst wil dat dit niet zo is, maar helaas is dit een universeel gegeven. Het is niet anders als bij het fietsen: hoe sneller je fietst, hoe meer luchtweerstand die je ervaart. 

Jezelf bevrijden van een enorme last

Dit verandert vaak wanneer we een confronterende situatie meemaken, die ons dwingt om onze emoties onder ogen te zien; denk aan het verlies van een dierbare, een scheiding, ontslag, faillissement, burn-out, een chronische of ernstige ziekte, een ongeval of blijvend letsel bijvoorbeeld. In een dergelijke situatie of fase van ons leven komen we op een tweesprong terecht: we kunnen volharden in het ontkennen van onze emoties (met alle consequenties van dien) of ervoor kiezen om ons eraan over te geven, waarmee we onszelf bevrijden van een enorme last.

 

“Hoge bomen vangen veel wind, maar hebben sterke wortels”.

Werken aan het versterken van je aarding en gronding verhoogt dus ook je energieniveau en toevoer wat geen overbodige luxe is als je beseft dat je brein de grootste energieverbruiker is.

Je emoties de vrije loop kunnen laten

Om je missie te kunnen leven en om effectief met weerstanden te kunnen omgaan is meer nodig dan alleen een hoge mate van zelfbewustzijn, intelligentie, kennis en ervaring. Met zogenaamde ‘hoofdkwaliteiten’ als analytisch, creatief, conceptueel en beschouwend denkvermogen alleen, kom je er helaas niet.

Wat je als ‘hoge boom’ vooral zult moeten blijven ontwikkelen zijn ‘sterke wortels’. Concreet betekent dit dat je vooral wordt uitgenodigd om kwaliteiten als innerlijke kracht, standvastigheid, veerkracht, stabiliteit, draagkracht, zelfzorg en -discipline, weerbaarheid en volhardendheid verder te ontwikkelen. Dit zijn energetisch beschouwd geen kwaliteiten van ons zogenaamde ‘hoofdcentrum’ maar van wat wij het ‘buikcentrum’ noemen.

Vraag informatie aan

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit 18 autonome en deskundige coaches,  psychologen en organisatie-deskundigen delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. 

We staan je graag te woord!

De inhoud

Werken aan de ontwikkeling van deze zogenaamde buikkwaliteiten is wat we de helft van de tijd in dit programma doen en waar kan dat nu beter dan in Afrika! De omgeving zal als een enorme inspiratie dienen om je hierin te ondersteunen. De andere helft gebruiken we om met volledige aandacht te zijn bij wat er op dit moment in jouw leven, organisatie en werk speelt. Dat maakt dat je je opnieuw verbindt met je behoeften en verlangens, helderheid creëert over je visie voor de nabije toekomst en het vertrouwen ervaart om die vanuit persoonlijk leiderschap stap voor stap te kunnen realiseren.

Beautiful Release in Portugal zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Leiders van organisaties, leidinggevenden, facilitators en coaches

Locatie

Op ongeveer 1,5 uur rijden van Nairobi, midden tussen de koffieplantages zullen we verblijven in een Farmhouse uit de jaren 30, dat ons doet herinneren  aan “Out of Africa”. Deze magische plek die zich in Thika bevindt, is exclusief voor ons beschikbaar gedurende de betreffende week.

Data

Aankomende Editie:
18 april t/m 23 april 2020 (reizen op 18 en 24 april)

25 januari t/m 30 januari 2020 (reizen op 31 januari)

Geen aanbod gevonden

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Heidi Hessing.

Reacties

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Janet Renolds

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Sara Blankenship

Kosten

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message