Sundance retreat

Deze retraite biedt je de ruimte en het podium om te ervaren hoe het is om te kunnen genieten in het moment, om jouw ruimte in te kunnen nemen, je grenzen te kunnen stellen en te beschikken over een onuitputtelijke bron van passie en energie.

 

MeerContact

IS Sundance ook op jouw lijf geschreven?

Wil je loskomen van de onbewuste normen, regels en verwachtingen die maken dat je je spontaniteit, onbevangenheid, enthousiasme en gevoel van vrijheid verliest? De energie, passie en levenslust door je lijf voelen stromen? Wil je volop kunnen genieten, van moment tot moment? Je eigen ruimte durven innemen en je grenzen kunnen stellen als het nodig is?

 

Door ons in ons hoofd terug te trekken verliezen we. 

We leven in een samenleving waarin één van onze grootste valkuilen is, dat we het grootste deel van de tijd in ons hoofd ‘leven’ en vergeten dat we ook nog een lichaam hebben. Dat heeft zo zijn voordelen, maar we betalen er ook een hele grote prijs voor en dat is dat we het contact met onze energie, passie, levenslust en kracht na verloop van tijd verliezen.

Verhoog je diepgang en intimiteit

Deze week maakt het niet alleen mogelijk om een fundamentele shift te creëren op de bovengenoemde gebieden, maar leert je ook hoe je de aangeleerde technieken en methodieken kunt blijven toepassen in je dagelijkse leven, met alle positieve consequenties van dien.

 

 

Vraag informatie aan

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit 18 autonome en deskundige coaches,  psychologen en organisatie-deskundigen delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. 

We staan je graag te woord!

De inhoud

Werken aan de ontwikkeling van deze zogenaamde buikkwaliteiten is wat we de helft van de tijd in dit programma doen en waar kan dat nu beter dan in Afrika! De omgeving zal als een enorme inspiratie dienen om je hierin te ondersteunen. De andere helft gebruiken we om met volledige aandacht te zijn bij wat er op dit moment in jouw leven, organisatie en werk speelt. Dat maakt dat je je opnieuw verbindt met je behoeften en verlangens, helderheid creëert over je visie voor de nabije toekomst en het vertrouwen ervaart om die vanuit persoonlijk leiderschap stap voor stap te kunnen realiseren.

Beautiful Release in Portugal zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Leiders van organisaties, leidinggevenden, facilitators en coaches

Locatie

Op ongeveer 1,5 uur rijden van Nairobi, midden tussen de koffieplantages zullen we verblijven in een Farmhouse uit de jaren 30, dat ons doet herinneren  aan “Out of Africa”. Deze magische plek die zich in Thika bevindt, is exclusief voor ons beschikbaar gedurende de betreffende week.

Data

Aankomende Editie:
18 april t/m 23 april 2020 (reizen op 18 en 24 april)

25 januari t/m 30 januari 2020 (reizen op 31 januari)

Geen aanbod gevonden

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Heidi Hessing.

Reacties

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Janet Renolds

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Sara Blankenship

Kosten

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message