zelfbewust 

Zelfbewust is een interactieve weekend-retreat die je ondersteunt om in drie intensieve maar inspirerende dagen veel dichter bij jezelf te komen, bewustere keuzes te maken en met helderheid en vertrouwen in het leven te staan.

Maar wat vraagt het om dichter bij jezelf te komen ?

Als we dicht bij onszelf door het leven gaan, ervaren we innerlijke rust, energie, zelfvertrouwen en vrijheid. We voelen ons verbonden met anderen en ervaren tegelijkertijd de vrijheid om helemaal onszelf te kunnen zijn. We staan bewust in het leven, in contact met onze behoeften en verlangens en baseren onze keuzes hierop, waardoor we een leven leiden van integriteit, blijdschap en vervulling.

Circle Bijeenkomsten

Het programma Zelfbewust is erop ingericht om je te ondersteunen in een dergelijk bewustwordingsproces. Je zou kunnen zeggen dat je in dit programma een groeisprong maakt in zelfbewustzijn, met alle mooie inzichten, ervaringen en consequenties van dien. Dit programma ondersteunt je om op een diep niveau te verbinden met jezelf en een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Doelgroep

De opzet en inhoud van de oefeningen en processen is gebaseerd op natuurwetten die ons leven als mens op ieder moment van de dag beïnvloeden, ook al zijn we ons doorgaans niet van bewust. De ontwikkeling van elk onderdeel van zelfbewust is gebaseerd op een holistisch perspectief waarbij universele principes en tijdloze kennis rondom menszijn, bewustwording en ontwikkeling samenkomen.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Landgoed Zonheuvel, Doorn.

Gelegen nabij Utrecht in een bosrijke en inspirerende omgeving, met veel aandacht voor duurzaamheid en gezonde voeding.

Facilitators

Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd door John Schrederhof en Alies Zijlstra

13 + 2 =