zelfbewust

Wat vraagt het om dichter bij jezelf te komen? Om te leven in lijn met wie je werkelijk bent?

MeerContact

De vrijheid om helemaal onszelf te kunnen zijn

Als we dicht bij onszelf door het leven gaan, ervaren we innerlijke rust, energie, zelfvertrouwen en vrijheid. We voelen ons verbonden met anderen en ervaren de vrijheid om helemaal onszelf te kunnen zijn. We staan bewust in het leven, in contact met onze behoeften en verlangens. We baseren onze keuzes hierop! Waardoor we een leven leiden van integriteit, blijdschap en vervulling.

Onszelf bevrijden van een enorme last

Zelfbewust ondersteunt je in een prachtig bewustwordingsproces. Je zou kunnen zeggen dat je in dit programma een groeisprong maakt in zelfbewustzijn, met alle mooie inzichten, ervaringen en consequenties van dien. Dit programma ondersteunt je om op een diep niveau te verbinden met jezelf en een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

 

Kies weer voor jezelf

Zelfbewust ondersteunt je om op een diep niveau te verbinden met jezelf en een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Wat vraagt het om dichter bij jezelf te komen en te leven in integriteit met wie je werkelijk bent?

Dit vraagt op de eerste plaats: ontdekken wat je behoeften, verlangens en kernwaarden zijn. Erken jouw kwaliteiten, passies en talenten! Als we ons bewust zijn van wie we werkelijk zijn kunnen we ons leven op ieder moment vormgeven, precies op die manier die bij ons past!

Daarnaast mag je bewust worden van datgene wat je op dit moment (ongemerkt?) in de weg laat staan om volledig jezelf te zijn. Om authentiek en vrij te handelen. Denk maar aan onbewuste aannames en overtuigingen. Angsten, emoties. Gewoontes en gedragspatronen.

De inhoud

We hebben dit programma ontwikkeld vanuit de wetenschap dat je de belangrijkste inzichten opdoet door zelf te ervaren en te ontdekken, niet door urenlang te luisteren naar theorieën, technieken of peptalks. Zelfbewust bestaat dan ook – naast persoonlijke coaching – uit een aaneenschakeling van zorgvuldig ontworpen oefeningen en processen die als een spiegel dienen en diepgaande inzichten teweegbrengen. Je voert de ervaringsgerichte oefeningen afwisselend alleen, in tweetallen of in groepsverband uit en wel onder onze deskundige begeleiding.
Met deze ervaringsgerichte aanpak doe je het ene na het andere belangrijke inzicht op, ontdekkingen die je blijvend zullen ondersteunen in je leven.

De opzet en inhoud van de oefeningen en processen is gebaseerd op natuurwetten die ons leven als mens op ieder moment van de dag beïnvloeden, ook al zijn we ons doorgaans niet van bewust. De ontwikkeling van elk onderdeel van zelfbewust is gebaseerd op een holistisch perspectief waarbij universele principes en tijdloze kennis rondom menszijn, bewustwording en ontwikkeling samenkomen.

Doelgroep

Iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een groeisprong wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid

  Locatie

  Het programma zal plaatsvinden in het prachtige retraite-centrum Land of Now in Siddeburen

  Begeleiders

  Het programma Zelfbewust wordt begeleid door twee ervaren facilitators. Zij worden gedurende de gehele retreat ondersteund door enkele ervaren coaches.

  Kosten

  Neem contact op

  +31 618 966 997

  Schrijf je in