Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/dazelfsoc/domains/sociaalondernemerscircle.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5049

Heart Connection

Het programma Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

MeerContact

Liefde willen we graag geven en ontvangen.

Liefde – niets is zo vervullend en verrijkend. Om liefdevol te kunnen zijn, moeten we contact maken met ons hart. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt, al was het alleen maar omdat er zoveel misverstanden over liefde bestaan, die ons regelmatig op een dwaalspoor brengen. Hoewel liefde in elke ziel een elementaire drijfveer is, blijft het voor velen een ongrijpbare kracht, die in stilte ons hele leven beïnvloedt.

Innerlijke bevrijding is een welkome doorbraak

Door ons hart te openen transcenderen we het ego. We overstijgen onze zelfgeschapen barrières. Om meer ruimte, vrijheid en gelukzaligheid te kunnen ervaren.

Dit proces van innerlijke bevrijding gaat eveneens gepaard met een welkome doorbraak in zelfacceptatie en zelfwaardering, een noodzakelijke stap om onszelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring en waardering van anderen.

Open je hart

Door ons hart te openen transcenderen we het ego, wat wil zeggen dat we onze zelfgeschapen barrières overstijgen met als doel om meer ruimte, vrijheid en gelukzaligheid te kunnen ervaren.

Verhoog je diepgang en intimiteit

Het programma Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te kunnen voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Vraag informatie aan

Onze medewerkers zitten klaar om vragen te beantwoorden en verder te helpen, elke werkdag van 8.00 tot 17.30 uur. Bel ons op 06 1896 6997 of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier.

De inhoud

Tijdens dit programma word je je bewust van het zelfbeeld, de oordelen en de verwachtingen, die je verhinderen om authentiek in je relaties te staan. Maar ook nodigen we je in dit programma uit om jezelf te bevrijden van de emoties je in het verleden (in relaties) hebt opgedaan en onbewust nog steeds met je meedraagt. Dat is een prachtig proces dat je vooral opluchting, energie en compassie brengt.

Contact maken met je hart en de liefdevolle bron die je bent, is een spannend proces want het raakt aan allerlei belemmerende overtuigingen, misconcepties en angsten. Maar mocht je deze uitnodiging oppakken en in Heart Connection de toegang tot deze kracht ontdekken, ervaren en verankeren, dan zul je meer mens voelen dan ooit tevoren!

Heart Connection zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een groeisprong wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid

  Locatie

  Dit programma zal plaatsvinden op een prachtig landgoed in Toscane (Italië) of Ibiza (Spanje)

  Data

  Aankomende Heart Connection:
  18 april t/m 23 april 2020 (reizen op 18 en 24 april)

  Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

  Begeleiders

  Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra.

  Reacties

  “Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

  Janet Renolds

  “Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

  Sara Blankenship

  Kosten

  Contact

  Neem gerust contact op.

  +31 6 1896 6997

  Laat een bericht achter