Mensen inspireren en ondersteunen

De Sociaal Ondernemers Circel vormt een onderdeel van Zelfbewust Academy. 
Een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit zo’n 25 autonome en ervaren coaches, facilitators en psychologen.
We werken samen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.
Ieder van ons leidt zijn of haar eigen bedrijf of praktijk en heeft vele jaren ervaring achter de rug.

LEES ALLES OVER ONS

ZELFBEWUST ACADEMY 
Onze missie

Mensen inspireren en ondersteunen, zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven.

Wij streven naar een wereld met een hoge mate van bewustzijn, compassie en wijsheid. We ondersteunen iedereen die ernaar verlangt om bepaalde innerlijke aspecten weer te integreren in het geheel van zijn of haar wezen. 

“Onze kernwaarden zijn veiligheid, autonomie, verbondenheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.”

De facilitator van een Circle creëert een context waarin je de veiligheid, ruimte en het respect en vertrouwen ervaart om eerlijk te zijn naar jezelf en oprecht naar anderen. Zo wordt je als lid de ruimte gegeven om te zijn wie je werkelijk bent en je aangemoedigd jezelf verder te ontwikkelen in een tempo dat bij en voor jou past.

vragen?

Neem dan gerust contact met ons op
via 029 – 477  0117

Naar de contactpagina

Mijn levensmissie is mensen inspireren tot bewustzijnsontwikkeling en bij te dragen aan een samenleving waar iedereen zich veilig, vrij, vitaal, verbonden en gelukkig voelt en zijn of haar eigen missie in vervulling brengt.

John Schrederhof
Oprichter Zelfbewust Academy

Wie zijn wij?

Wat ons kenmerkt is onze open, warme en compassievolle benadering

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit zo’n 20 autonome en ervaren coaches, facilitators en psychologen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

We zijn zeer betrokken bij jouw ontwikkeling als mens en delen een passie voor de ontwikkeling van jezelf (op persoonlijk en spiritueel vlak) en van jouw innerlijk en interpersoonlijk leiderschap. Wat ons kenmerkt is onze open, warme en compassievolle benadering, die tegelijkertijd pragmatisch, doortastend en resultaatgericht is.

Ieder van ons leidt zijn of haar eigen bedrijf of praktijk en heeft vele jaren ervaring achter de rug. Onze teamleden zijn beschikbaar voor individuele coaching. Neem indien je daar behoefte aan hebt, even contact met ons op. 

"IK HEB VELE JAREN ERVARING ALS COACH EN FACILITATOR. WIJ BIEDEN JE IN DE CIRCLE DE VEILIGHEID, ONDERSTEUNING ÉN EEN COMMUNITY OM DE WAARDE TE CREËREN WAAR JE NAAR VERLANGT"  

Roy Alards

Facilitator, 0651576566

"IK BEN ZELF SOCIAAL ONDERNEMER. WIJ ERVAREN HET ALS ONMISBAAR OM JEZELF TE BLIJVEN ONTWIKKELEN OP HET GEBIED VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN ZINGEVING.

George Ongkiehong

Facilitator, 0653333486

WIJ GAAN VOOR Duurzaam

Als collega’s van Zelfbewust Academy zijn we ons bewust van het effect dat onze keuzes en handelen heeft op het milieu.

Vandaar ook onze keuze om voor iedere deelnemer aan onze retraites de extra CO2-uitstoot die zijn of haar reis met zich meebrengt, te compenseren.

“We kiezen onze locaties met zorg, zoals Landgoed Zonheuvel dat de Golden Green Key heeft ontvangen.”

Veel van onze collega’s eten vegetarisch en tijdens de retraites die we begeleiden, bereiden we zo veel mogelijk veganistische maaltijden.


CONTACT

roy@zelfbewustacademy.nl

06 - 5157 6566
(Roy Alards) 

george@zelfbewustacademy.nl

06 - 5333 3486
(George Ongkiehong)

 

 

 

ZELFBEWUST ACADEMY

Meer circles 

Retreats

Over ons

.