ZELFBEWUST

Wat is jouw volgende stap?

Zelfzorg – Zelfreflectie – Zelfbewustzijn

Met onze diensten en programma’s dragen we bij aan een samenleving waarin mensen zich autonoom, vitaal en verbonden voelen. Hun persoonlijke waarden en missie leven. Een samenleving waarin mensen samenwerken aan gemeenschappelijke doelen die het welzijn en de ontwikkeling van onze samenleving bevorderen.

"Ik heb weer leren voelen"

De grootste verandering die ik na het programma Zelfbewust bij mijzelf heb gemerkt is dat ik me weer kwetsbaar durf op te stellen.

"Het grootste verschil is dat ik nu weer mijn verlangens voel. Er er naar leef!"

"Er moest meer uit te halen zijn"

De grootste verandering die ik na het programma Zelfbewust bij mijzelf heb gemerkt is dat ik me weer kwetsbaar durf op te stellen.

|

Circles

Doorlopende programma’s die je ondersteunen om je blijvend te kunnen ontwikkelen. 4 dagsessies, en een keur aan workshops.

Programma's

Van een inspirerende workshop tot een diepgaande driedaagse. Creëer een groeisprong in je persoonlijke ontwikkeling!

Retreats

Innerlijke Ontdekkingsreizen van een hele week, op magische plekken! Als Ibiza, Zweden, Bali en  Kenia.

w

Opleidingen

Opleidingen voor jouw professionele ontwikkeling in het coachen of begeleiden van anderen.

In-Company training

De kunst voor organisatie is in beweging blijven, blijven groeien in bewustzijn en leiderschap.

Netwerkorganisatie

Onafhankelijke Coaches

Programma's

Cliënten in 2019

Thuiskomen bij jezelf

Wat vraag het om dichter bij jezelf te komen?

 

Testimonials van onze cliënten

Ik ben in de gelukkige omstandigheid geweest om voor en met John te mogen werken in zijn trainingsprogramma’s en heb hem ervaren als een zeer inspirerende, toegewijde, liefdevolle en krachtige leider. Ik beveel John dan ook van harte aan als trainer/coach en bron van inspiratie.

Aad ‘t Hoen

"Saya laat je ontdekken hoe je in connectie komt met jouw innerlijke stem, dit doet zij met veel passie en positiviteit. Erg verhelderend, liefdevol en leerzaam. Een gesprek met Saya is altijd weer een fijn cadeautje!"

Amé van Meijl

Bedankt Alies. Door jouw coaching ben ik veel over mijzelf te weten te komen en misschien nog belangrijker dat ik nog veel over mijzelf heb te leren en ontdekken. Je hebt mij de gereedschappen gegeven voor mijn eigen ontdekkingsreis, de reis waar ik nu al de vruchten van pluk.

Edwin Tonnon

AANKOMENDE PROGRAMMA’s

Wat wordt jouw volgende stap

Geen aanbod gevonden

Over ons

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie die bestaat uit zo’n 20 autonome en ervaren coaches, facilitators en psychologen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Wij streven naar een wereld met een hoge mate van bewustzijn, compassie en wijsheid. We ondersteunen iedereen die ernaar verlangt om bepaalde innerlijke aspecten weer te integreren in het geheel van zijn of haar wezen. 

Neem contact op met Zelfbewust Academy

Heb je interesse in ons aanbod, of heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Iedereen heeft bij ons recht op een gratis oriëntatiegesprek. We staan je heel graag te woord!